kisadózó, kata

KATA, KISADÓZÓ


ELVESZTI BEVÉTELE JELENTŐS RÉSZÉT!


MERT ÉVENTE MINIMUM 300.000 - 10.000.000 FORINTOT, - AZ OSZTALÉKTÓL SOKKAL OLCSÓBB - HAGY A CÉGÉBEN!Helyette osztalékként vesz ki pénzt, ahol 167.771 Ft (osztalék kalkulátor) nyereségből lesz 100.000 forint osztalék. Az arány valójában még rosszabb, hiszen az adót és szochót már adózott pénzből fizeti.
.NE TEGYE!

+ 2018-RA MÉG JELENTŐSEN CSÖKKENTHETI A NYERESÉGET!

A MILLIÓK KIVÉTELÉT MÁR MOST ELKEZDHETI, FÜGGETLENÜL A VÁRHATÓ NYERESÉGTŐL, HISZEN NYERESÉGTARTALÉKA ÚGYIS VAN.BESZÉLJÜNK!

a.
A telefont javaslom, én hívom. Gyors, akár azonnal, nem megy el idő az utazásra.
b.
Személyesen Mivel 2018-ban a tanácsadásaim 95 %-a már telefonon folyt, így a személyes találkozás lehetősége korlátozott. Ha csak személyes találkozásra hajlandó, akkor a Budapest, Krisztina körút 7. sz. alatt, vagy Mezőkövesden találkozhatunk.MI TÖRTÉNIK A KONZULTÁCIÓN?
Lekérem az elektronikus beszámoló oldalról cége előző évi mérlegét és eredménykutatást. Ezek alapján kicsit képbe kerülök, felkészülök.
Tanácsadásom elején még pár pontosító kérdést felteszek, majd elmondom cégére optimalizált javaslataim, jogszabályi hivatkozásokkal együtt, s mindezeket már holnap alkalmazhatja.KONZULTÁCIÓ VÉGÉN megkérdezem: Hasznos volt?
Ha nemet mond, akkor nem fizet!

Mi van, ha nem jegyez meg mindent?

Telefonon 12 hónapig ingyen konzultálhatunk, illetve az elmondottakat a mobilján rögzítheti
.MEGÉRI?
Befektetései évi hány százalék hozamot hoznak?

Kata 2019 tanácsadásom évi, minimum 3000 % hozamot ad, azaz néhány tízezer forintért milliókat kap!!!

kisadózó, kata

kisadózó, kata
...KÜLDJE EL MOST cége adószámát, az ön nevét, az időpontot és a telefonszámát a cegvezetoknek@gmail.com címre, vagy a 06/30 890-2378 számra! A megadott időpontban hívom.ÖN EDDIG NEM ADOTT IDŐPONTOT, MILLIÓKAT VESZTETT!
HALOGATJA MÉG?
 
                kisadózó, kata
Kis István üzleti tanácsadó
kisadózó, kata
kata, kisadózókata, kisadózókata, kisadózókata, kisadózókata, kisadózókata, kisadózókata, kisadózókata, kisadózókata, kisadózókata, kisadózókata, kisadózókata, kisadózó